Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

                                                           Tervetuloa Hoivakoti Helenan blogiin! 

Kirjoittajina toimivat talomme sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset sekä vierailevina kirjoittajina myös oma henkilökuntamme.

Vieraskynä -osiosta löytyy mm. yhteistyökumppaneidemme kirjoituksia, asiakkaiden tai heidän omaisten, myös vapaaehtoisten palautteita ja haastatteluja palveluistamme.

                                                                    Esittelyt bloggaajista

Hei, olen Tiia ja toimin Helenan hoivakodissa geronomin tehtävässä. Vastaan hoivakodin sosiokulttuurisen arjen ja toiminnan koordinoinnista, suunnittelutehtävistä ja kehittämisestä.

Työssäni ohjaan erilaisia ryhmiä ja järjestän yhteisöllisiä tapahtumia yhteistyössä muiden kanssa. Perehdytän ja ohjaan myös talomme vapaaehtoisia.

Kirjoitan blogissa kulttuurisen vanhustyön näkökulmista ja hetkistä arjessamme. Seuraan aktiivisesti vanhustyön yhteiskunnallisia muutoksia, hyviä käytäntöjä ja uutta tietoa. Vapaa-aikani vietän perheen ja ystävien kanssa. Luonto ja liikunta ovat myös lähellä sydäntäni.

Lämpimin terveisin, Tiia Komppa, Geronomi AMK tiia.komppa@helenakoti.fi puh. 040 5624 001

 

 

Käy tykkäämässä meidän facebook-sivusta. Sieltä löydät jatkossa uutisia, kuvia ja muita mielenkiintoisia ja ajankohtaisia päivityksiä! 

                                                            https://www.facebook.com/helena.hoivakoti