Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

                                                           Tervetuloa Hoivakoti Helenan blogiin! 

Kirjoittajina toimivat talomme sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset sekä vierailevina kirjoittajina myös oma henkilökuntamme.

Vieraskynä -osiosta löytyy mm. yhteistyökumppaneidemme kirjoituksia, asiakkaiden tai heidän omaisten, myös vapaaehtoisten palautteita ja haastatteluja palveluistamme.

                                                                    Esittelyt bloggaajista

Hei, olen Tiia ja toimin Helenan hoivakodissa geronomin tehtävässä. Vastaan hoivakodin sosiokulttuurisen arjen ja toiminnan koordinoinnista, suunnittelutehtävistä ja kehittämisestä.

Työssäni ohjaan erilaisia ryhmiä ja järjestän yhteisöllisiä tapahtumia yhteistyössä muiden kanssa. Perehdytän ja ohjaan myös talomme vapaaehtoisia.

Kirjoitan blogissa kulttuurisen vanhustyön näkökulmista ja hetkistä arjessamme. Seuraan aktiivisesti vanhustyön yhteiskunnallisia muutoksia, hyviä käytäntöjä ja uutta tietoa. Vapaa-aikani vietän perheen ja ystävien kanssa. Luonto ja liikunta ovat myös lähellä sydäntäni.

Lämpimin terveisin, Tiia Komppa, Geronomi AMK tiia.komppa@helenakoti.fi puh. 040 5624 001

 

 *****************************************************************************************************************************************************************************

 Hei, olen Raija ja toimin hoivakoti Helenan johtajana.

Olen sairaanhoitaja AMK ja erikoistutkintona suorittanut johtamisen erikoistutkinnon ja johtamisen kehittämistutkinnon AMK. Sekä useampi muu tutkinto hoitoalalta.

Hoitoalan työkokemusta minulla on jo yli 34-vuoden ajalta.

Olen rakastanut luontoa ja kukkia jo lapsesta asti. Luonto pysyttelee aina lähellä.

Perheeseeni kuuluu puoliso, kolme aikuista lasta ja kolme lastenlasta sekä kaksi pientä koiraa. Koirien kanssa liikun paljon luonnossa mahdollisuuksien mukaan.

 

Pääsiäinen on tulossa. Täältä ei nyt pääse lähtemään maalle pois kun Uudenmaan rajat on laitettu kiinni koronavirus pandemian vuoksi.

Olisi vaan ollut kiva piipahtaa kotitilalla, mutta nyt ei olla lähdössä mihinkään.

Jo tässä jokunen viikko on vierähtänyt kotosalla.

Tämä on erikoinen kevät.

 

Pääsiäisrunon ja pajunkissojen myötä toivotan kaikille oikein mukavaa pääsiäistä. Voimia ja jaksamista tässä hetkessä.